Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

P Diddy Opgepakt Na Verschillende Aanklachten

P. Diddy Opgepakt Na Verschillende Aanklachten

Rapper en ondernemer P. Diddy is opgepakt na verschillende aanklachten, waaronder huiselijk geweld.

Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, werd op maandag gearresteerd in zijn huis in Los Angeles. Hij wordt beschuldigd van het slaan van zijn zoon, Quincy, met een dumbbell. Quincy had een snijwond aan zijn hoofd, maar weigerde medische hulp.

Naast de aanklacht van huiselijk geweld wordt Diddy ook beschuldigd van het illegaal bezit van een vuurwapen. De politie vond een pistool in zijn huis tijdens de arrestatie. Diddy heeft ontkend dat hij zijn zoon heeft geslagen.

Het incident komt op een moment dat Diddy al onder vuur ligt vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de dood van Kim Porter, zijn ex-vriendin en moeder van drie van zijn kinderen. Porter werd in november dood aangetroffen in haar huis in Los Angeles. Haar dood wordt onderzocht als een mogelijke overdosis.

Diddy is een van de meest succesvolle rappers en ondernemers ter wereld. Hij heeft een vermogen van naar schatting 850 miljoen dollar. Hij is de oprichter van het kledingmerk Sean John en de platenmaatschappij Bad Boy Records.


Komentar